2008. október 16., csütörtök

- Nincsen váró vonat, csak váró utas -

A Maxim meghozta az étvágyat. Tetszett, de túl aprónak éreztem egymagába. Mindenképpen akartam még valamit hozzá. Először a Zvezda - Gaz-AAA teherautója jutott az eszembe. Gondoltam, majd ennek a platójára felhelyezem. Ahogy teltek a napok, gondolataimban egy ház kezdett körvonalazódni. Elkezdtem keresgélni a Miniart oldalán és meg találtam a legideálisabbat. Tovább kutakodva egyszer csak meg akadt a szemem egy figurán, mely az óráját nézi. Igen ez az, összeállt a kép!!!
A Miniart oldalán található képekből készítettem agy montázst.



Egy állomás, melyen az Orosz katonák várják a bevagonírozást. De mit adj Isten, a vonat késik. De még mennyit késik! A tiszt idegesen nézi az óráját míg a bakák unatkoznak. Lassú unalmas egyhangúsággal múlnak a percek, de a vonat sehol. Várakozás.



És itt jön képbe Olivér barátom, akinek elküldtem a tervet. Nagyon megtetszett neki és megbeszéltük, hogy közösen valósítjuk meg.

Ja és miért ez a címe? Ezt a régi vasutas mondást, egy 45 percet késő vonat kalauza mondta. A képtelen helyzetből adódóan máig megmaradtak szavai. :) De talán a mondásnak napjainkban több értelme lenne, ha így hangzana: Nincsen késő vonat, csak váró utas. ;)

Bódi Krisztián

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok

Nagyon tetszik a Maxim, a festése brilliáns. Szerintem jó az ötlet is, csak nekem az épület a képek alapján nagynak tűnik a GAZ-hoz képest. Mitha az ajtón ill. az ablakon simán átférne. Ha tévedek, akkor bocs.
üdv
Guba